top of page

Neja Malavašič Šurca

soustvarjalka programa SUPER POTENCIAL

Certificirana učiteljica meditacije

Certificirana učiteljica Pravljične joge

Certificirana učiteljica joge in čuječnosti za najstnike

mojfokus-bozic-2020-surca-malavasic (13)

KDO SEM?

Rojena sem leta 1989, v Ljubljani. Nasmejana, pozitivna, polna energije. Nisem popolna, vendar se trudim ohranjati svoje pozitivne lastnosti in izboljšati negativne. Ime mi je Neja in vsi, ki si ne morejo zapomniti mojega imena, si me po navadi zapomnijo po mojih skodranih laseh. Ljubim življenje, moža, moje 3 čudovite otroke, prijatelje, ples, jogo in organizacijo.

Kot majhna punčka sem si želela postati novinarka. Življenje me sicer ni zapeljalo v novinarske vode, še vedno pa se rada odzovem na kakšno povabilo, organiziram dogodek ali odvodim prireditev.

Šport je bil vedno del mojega življenja. Trenirala sem ritmično gimnastiko, atletiko in hip hop, v srednji šoli pa sem se pridružila članski cheer plesni skupini Žabice in z njimi osvojila naslov evropskih in državnih prvakinj.

POT K MEDITACIJI IN JOGI

Ob koncu srednje šole mi je umrla mami. Takrat se je moje življenje ustavilo in na svet in situacije sem začela gledati s popolnoma drugačnimi očmi. Vpisala sem se na Fakulteto za socialno delo v Ljubljani, saj sem si želela pomagati ljudem. Iskala sem nekaj več in pot me je pripeljala do meditacije. Meditacija me je v popolnosti prevzela. Zaljubila sem se v občutek miru in zavedanje trenutka. V današnjem času je ena izmed ključnih dejavnikov za umirjanje, sproščanje in zavedanje samega sebe.

Leta 2010 sem se srečala z jogo. Kombinacija joge in meditacije me je navdušila. Obiskovala sem ure Hahta joge, dokler nisem spoznala Iyenger joge. Iyenger jogo sem pod vodstvom učiteljice Urške Božič Križaj obiskovala tudi vso mojo tretjo nosečnost in nad učinki sem bila več kot navdušena.

Iyenger jogo sem pod vodstvom učiteljice Urške Božič Križaj obiskovala tudi vso mojo tretjo nosečnost in nad učinki sem bila več kot navdušena.

mojfokus-bozic-2020-surca-malavasic (16)
mojfokus-bozic-2020-surca-malavasic (23)

ZNANJE

2008 - TEČAJ USUI REIKI - 1. stopnja

2011 - TEČAJ MEDITACIJE (Cristy Žmahar)

 

2011- TEČAJ INTUCIJE (Teja Wood)

2016 - TEČAJ PRAVLJIČNE JOGE (Urška Božič Križaj)

2020 - Mednarodni certifikat joge za nastnike YAI (Cayetana Rodenas)

Obožujem ples, jogo, otroke in poučevanje. To strast si želim deliti z otroki in najstniki ter jim pokazati kako edinstveni so, kako naj najdejo svojo notranjo moč, svoj super potencial in postanejo samozavestni posamezniki.

Veselim se vsakega, ki mu bom lahko predala delček svojega znanja in veselja do dela z otroki.

Foto: Neža Plestenjak - Mojfokus

SuperJogaLogo (1).png
bottom of page