Neja Malavašič Šurca

soustvarjalka programa SUPER POTENCIAL

Certificirana učiteljica meditacije

Certificirana učiteljica Pravljične joge

Certificirana učiteljica joge za najstnike

Moja zgodba

Rojena sem let 1989, v Ljubljani. Nasmejana, pozitivna, polna energije. Nisem popolna, vendar se trudim ohranjati svoje pozitivne lastnosti in izboljšati negativne. Ime mi je Neja in vsi, ki si ne morejo zapomniti mojega imena, si me po navadi zapomnijo po mojih skodranih laseh. Ljubim življenje, moža, moje 3 čudovite otroke, prijatelje, ples, jogo in organizacijo.

Kot majhna punčka sem si želela postati novinarka. Življenje me sicer ni zapeljalo v novinarske vode, še vedno pa se rada odzovem na kakšno povabilo, organiziram dogodek ali odvodim prireditev.

Šport je bil vedno del mojega življenja. Trenirala sem ritmično gimnastiko, atletiko in hip hop, v srednji šoli pa sem se pridružila članski cheer plesni skupini Žabice in z njimi osvojila naslov evropskih in državnih prvakinj.

Ob koncu srednje šole mi je umrla mami. Takrat se je moje življenje ustavilo in na svet in situacije sem začela gledati s popolnoma drugačnimi očmi. Vpisala sem se na Fakulteto za socialno delo v Ljubljani, saj sem si želela pomagati ljudem. Iskala sem nekaj več in pot me je pripeljala do meditacije. Meditacija me je v popolnosti prevzela. Zaljubila sem se v občutek miru in zavedanje trenutka. V današnjem času je ena izmed ključnih dejavnikov za umirjanje, sproščanje in zavedanje samega sebe. Leta 2011 sem naredila tečaj meditacije in postala učiteljica le te. Že pred tem sem zaključila tudi tečaj Usui reikija in tečaj intuicije pri Teji Wood.

Leta 2010 sem se srečala z jogo. Kombinacija joge in meditacije me je navdušila. Obiskovala sem ure Hahta joge, dokler nisem spoznala Iyenger joge. Iyenger jogo sem pod vodstvom učiteljice Urške Božič Križaj obiskovala tudi vso mojo tretjo nosečnost in nad učinki sem bila več kot navdušena.

Oba z Robertom želiva najboljše za naju, za najine otroke, za soljudi, za svet, zato sva pred 7 leti ustanovila SUPER POTENCIAL, kjer sva želela povezati v celoto čim več različnih vej življenja, saj je prav vsak del pomemben, da lahko dosežemo svoj super potencial. Pomagati si želiva ljudem skozi usvojeno znanje (NLP coaching, joga, meditacija,..) in življenjske izkušnje.

Smo v obdobju, ko se je potrebno ozreti vase in začeti delovati iz srca. Le tako bomo lahko začeli najprej kot vsak posameznik potem pa kot skupina, spreminjati svet na bolje.

Sama sem delovanje pri Super potencialu posvetila meditaciji (individualni in skupinski) in Super jogi za otroke. 

Ko sem leta 2013 prvič postala mamica mali Taji, sem začela raziskovati jogo in masažo za otroke. Leta 2017 sem zaključila tečaj Pravljične joge za otroke pod vodstvom učiteljice Urške Božič Križaj in istega leta sem svoje znanje začela predajati naprej skupinam otrok. Leta 2020 pa se je zbirka mojega novo usvojenega znanja povečala še za znanje o jogi za najstnike. Zaključila sem tečaj joge za najstnike pod vodstvom Cayetane Rodenas (Yoga&Kids).

Obožujem ples, jogo, otroke in poučevanje. To strast si želim deliti z otroki in najstniki ter jim pokazati kako edinstveni so, kako naj najdejo svojo notranjo moč, svoj super potencial in postanejo samozavestni posamezniki.

Veselim se vsakega, ki mu bom lahko predala delček svojega znanja in veselja do dela z otroki.

Foto: Odsev časa

Tel: 040-237-222 (Robert); 040-803-525 (Neja)

info@superpotencial.si

Robert M. Šurca

NLP coach practicioner

***

Neja M. Šurca

Učiteljica meditacije in Pravljične joge

SUPER POTENCIAL, Robert M. Šurca s.p.

V Zatišju 5, 1360 Vrhnika

DŠ: SI83466991

Matična številka: 6479251000

Vpis v register: 1.11.2013

 

  • Grey Facebook Icon