POSLANSTVO 

Super potencial je bil ustanovljen leta 2013, z namenom širiti znanje iz področja prodaje in osebne rasti. Želja in vizija je bila, da skupaj s soprogo Nejo ustvariva stičišče znanj in tako ustvariva posameznikom prilagojena izobraževanja ter predajava znanja, ki sva jih pridobila tekom let najinega dela. 

 

Izobraževalni programi in individualna svetovanja so 100% plod lastnih izkušenj in strokovno pridobljenega znanja iz različnih področij prodaje, tehnik sproščanja, področje družine in osebnega ter življenjskega svetovanja. Z namenom širitve filozofije podjetja, se povezujeva tudi z različnimi poslovnimi partnerji in drugimi izvajalci, ki so predani svojemu delu in s pomočjo svojega dela pomagajo ljudem pri njihovem osebnem in poslovnem razvoju. Predaja mi predstavlja izziv in zato vedno iščem nove in nove priložnosti, zato bo to vedno del moje poslovne in osebne poti.

 

Ne poznamo omejitev in ovir. Poznamo le izzive in posledično uspeh. "Uspeh je rezultat naše notranje moči". Vedno se vse najprej začne znotraj nas. Kakšen bo rezultat je odvisno od naše notranje naravnanosti. Imamo vizijo držati standard novodobnega podjetja, ki temelji na poštenem, plemenitem in srčnem delovanju. O našem delu pričajo tudi naši poslovni uspehi in reference, ki smo jih pridobili tekom let našega delovanja. 

 

Smo nepopustljivi in vztrajni, ko je potrebno doseči cilj, ki je plemenit in spreminja svet na bolje. Veselimo se sodelovanja z vami, saj verjamemo, da s skupnimi močmi lahko dosežemo izjemne rezultate, ki bodo pozitivno vplivali na razvoj vas in posledično naše družbe.

 

"Uspeh je rezultat naše notranje moči!" 

Robert Malavašič Šurca, direktor

Idejni vodja programa Super potencial

Tel: 040-237-222 (Robert); 040-803-525 (Neja)

Robert M. Šurca

NLP coach practicioner

***

Neja M. Šurca

Učiteljica Super joge za otroke, Super joge in čuječnosti za najstnike, učiteljica meditacije

SUPER POTENCIAL, Robert M. Šurca s.p.

V Zatišju 5, 1360 Vrhnika

DŠ: SI83466991

Matična številka: 6479251000

Vpis v register: 1.11.2013

 

  • Grey Facebook Icon