top of page

"Ne dopustite, da kateri koli človek, ki je prišel k vam, ne bi odšel od vas vsaj malo srečnejši." (Mati Terezija)

THERMANA LAŠKO

"S svojim prepričljivim izobraževalnim programom SUPER PRODAJA nam je Robert Šurca v letu 2014 močno pripomogel pri boljši motivaciji osebja v wellness centru. Z boljšo motivacijo pa smo posledično dosegli tudi boljše prodajne rezultate saj je bila ekipa veliko bolj pripravljena se soočati s prodajnimi izzivi.

 

 

TERME ZREČE

 

Z Robertom M. Šurca sodelujemo že drugo leto na področju dobave in motivacijskih delavnic področja maloprodaje. S svojim znanjem in izobraževalno - prodajnim programom je močno pripomogel k motivaciji sodelavcev v Idili, Wellness & Spa centru v Termah Zreče. Njegovo znanje, strokovnost in pozitivne pristop k delu se izkazujejo skozi dobre rezultate v prodaji in zadovoljstvu gostov.

SALON TELESNE NEGE MONA LISA 

Lastnica salona, Marija Košir

 

"Robert M. Šurca nam je s svojo strokovnostjo in znanjem o prodaji pripomogel, da smo začutile pomen dobre prodaje. Pomagal nam je, da znamo začutiti stranko in ji ponuditi točno to, kar potrebuje.  Istočasno pa smo opazile močno osebno rast nas samih in posledično rast podjetja. Hvala!"

SALON AVE, Medical center d.o.o.

Radi bi se zahvalili g. Robertu Šurci za vsa izvedena izobraževanja na področju pospeševanja prodaje, ki jih je izvdel zelo strokovno. To strokovnost je prinesel tudi na zaposlene našega salona AVE in za to smo mu izredno hvaležni. Prodaja v salonu se je povečala in zadovoljstvo zaposlenih prav tako.
Kolektiv salona AVE se zahvaljuje!

DARKA SPA

Z izobraževanjem o pospeševanju prodaje (mentorstvo), kar je bil sprva namen, sem bila zelo zadovoljna. Dvignilo mi je samozavest, začela sem ceniti sebe in znanje, ki ga imam, brez strahu sem ga začela uporabljati. Obenem sem se veliko naučila o različnih profilih ljudi in v povezavi s tem tudi to, da vsak profil zahteva drugačen pristop. Robert, resnično imaš (sploh za svoja leta) veliko izkušenj, znanja, predvsem pa dobre energije, kar želiš predati naprej in pokazati, da je življenje, ne glede na vse preprek, čez katere moramo iti, res pravljica :). Želim ti veliko uspehov in sreče na tvoji poslovni poti in tudi v življenju na sploh! Naj te čuvajo angelci...

bottom of page