Super NOVO ŽIVLJENJE

Bil sem v procesu izgorevanja in na koncu izgorel. Resnično razumem tudi, kaj pomeni imeti slabo samopodobo, samozavest in samospoštovanje, saj so to eni izmed ključnih elementov, ki te do tega pripeljejo. V obdobju prehajanja iz izgorelosti, sem pričel razvijati program "SUPER NOVO ŽIVLJENJE" s katerim želim pomagati ljudem, ki so v fazi izgorevanja in ki so v popolnosti izgoreli. Ljudje, ki imajo "samouničevalni program", ki se glasi: "nikoli nisem dovolj dober", ter se zaradi tega konstantno dokazujejo drugim in se tako konstantno izčrpavajo na različnih področjih življenja (posel, družina, partnerstvo,...). Vso to stanje je močno povezano z našo samopodobo - kdo smo, kako se definiramo in kako posledično delujemo. Ko v naše življenje vstopijo najtežji trenutki tega stanja, je čas za novo življenje, čas ko morate začeti slediti sebi in stati za tem kar smo. Ne samo izgorelost, tudi druga kronična obolenja in duševne stiske so pokazatelj našega notranjega neravnovesja, ki kliče po spremembah. Zgraditi moramo novo samopodobo, ki temelji na našem pravem, srčnem jazu. Prav tako pa moramo znotraj sebe pričeti prepoznavati naš EGO in naše notranje vodstvo to kar resnično smo. Sivina naše preteklosti nas lahko drži, stiska in nazadnje izčrpa. Vaše nadaljnje življenje bo odvisno od tega ali ste pripravljeni na močno spremembo znotraj sebe, super preboj v vas in posledično na super skok v novo življenje.

Pristop temelji na odprtem pogovoru (analiziranje in definiranje stanja) kjer s pomočjo svojih lastnih izkušenj in tehnik NLP (neuro linguistic programing) poizkušamo odpraviti omejujoča prepričanja o nas in svetu. 

Posebnost programa SUPER NOVO ŽIVLJENJE je, da se stranki prilagodim skladno z njenim trenutnim stanjem. Izhajam iz njenega modela sveta, kar pomeni, da poizkušam stranki njeno stanje ozavestiti na njej najbolj znani način, ter jo tako voditi skozi proces. Univerzalnega sistema dela ni, zato je celoten program odvisen od posameznika. Uporabljene so tehnike, pogovori in prijemi, ki jih stranka v danem trenutku potrebuje.

Program zajema:

- ozaveščanje stanja (kako je do tega prišlo? Zakaj je do tega prišlo? Kako daleč smo?, ipd.)

- terapevtski pogovor (razumevanje posameznikovega stališča in pogovor)

- odpravljanje vzrokov izgorevanja (napašna prepriačnja in posledično delovanja, ki so vodila v izgorevanje/izgorelost)

- postavljanje novih temeljnih prepričanj in temeljna delovanja (postavitev novih prepričanj, ki nas bodo vodile k bolj kvalitetnemu delovanju)

- sestava osebne analize in osebnega elaborata (samo pri osebnem mentorstvu: prej-po tem, področja dela, usmeritve, uporabna znanja, itd.) 

- drugo: druge tehnike in načini dela, ki so potrebni da dosežemo željeni rezultat

 

Za celostno in kvalitetno obravnavo priporočam osebno mentorstvo.

 

Prvo srečanje poteka predvsem na odprtem pogovoru. Njegov namen je ozaveščanje stanja. O nadaljnem načinu dela pa se predhodno dogovorimo oz dogovarjamo sproti, glede na primer posameznika.

Cena programa:

- Enkratno srečanje : 50€

- Osebno mentorstvo: 300€ (možnost plačila v dveh obrokih)

 

Zaradi velikega povpraševanja, si svoj termin rezervirajte čimprej.

 

Program vodi: Robert Malavašič Šurca

SUPER NOVO ŽIVLJENJE (osebno mentorstvo)

 

Trajanje:

- 3x individualna srečanja

- srečanje traja 60 do 120 min

- trajanje celotnega programa 1 mesec

 

Program obsega:

- komunikacije po e-mailu in telefonu (po potrebi)

- 3x individualna srečanja

- sestava osebnega elaborata 

SUPER NOVO ŽIVLJENJE (enkratno srečanje)

 

Trajanje:

- srečanje traja 60 do 120 min

 

Program obsega:

- krajši osebni posvet

- odprava omejujočih prepričanj

KONTAKTIRAJ ME